Χώμα κήπου

 

 

 

 

IMG_2536

ΜΕ ΣΑΚΟΥΛΑΚΙΑ.

Τα σακουλάκια είναι 20 λίτρων όταν το μίγμα περιλαμβάνει χώμα γής.Τα τυρφοχώματα βγαίνουν και σε 50-70 λίτρα.

track

ΜΕ ΑΝΑΤΡΕΠΟΜΕΝΑ ΦΟΡΤΗΓΑ.

Τα φορτηγά είναι 10-15 κυβικά.Ενδείκνυνται για κήπους με μεγάλη πρόσβαση.

IMG_1709

ΣΕ ΜΕΓΑΣΑΚΟΥΣ ΜΕ ΓΕΡΑΝΟ.

Τα γερανοφόρα οχήματα της εταιρείας μας έρχονται στο χώρο σας και αδειάζουν το χώμα ακριβώς στο σημείο που το χρειάζεστε.Οι μεγάσακοι που χρησιμοποιούμε είναι με ακρίβεια μετρημένοι στα 0,8κυβικά.

Παράγουμε εξαιρετικό  ΧΩΜΑ ΓΙΑ ΛΑΧΑΝΟΚΗΠΟΥΣ.

 

Υπάρχει η δυνατότητα σε συνεννόηση μαζί σας να παρασκευάσουμε οποιοδήποτε μίγμα ικανοποιεί τις δικές σας ανάγκες…

 

Κοσκινισμένο χώμα γης.
Κοσκινίζεται μέ μάτι σίτας 20mm και είναι ιδανικό για γεμίσματα σε κήπους, δενδροκαλλιέργειες και υποστρώματα.

ΚΟΣΚΙΝΙΣΜΕΝΟ ΧΩΜΑ ΓΗΣ

Πρόκειται για χώμα γής από επιφανειακές εκσκαφές βάθους εώς και 1,5 μέτρο.Το υλικό μεταφέρεται στο χώρο παραγωγής μας όπου και κοσκινίζεται με μάτι σίτας 20mm.Αφαιρώντας οποιαδήποτε ξένη ύλη καθίσταται ιδανικό για υποστρώματα,δενδροφυτεύσεις.

χωμα-κομποστ εξαιρετικο μιγμα για λαχανοκηπους

ΧΩΜΑ / ΚΟΜΠΟΣΤ.

Εξαιρετικό υλικό με αμέτρητες εφαρμογές.Πρόκειται για χώμα γής αναμεμειγμένο με κομπόστα από γεωργικά υπολείμματα και κοπριά.Προσφέρεται σε δύο ποσοστά ανάμιξης.70%-30% και 50% – 50%.Ιδανικό για φυτεύσεις ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ (δεν περιέχει χημικά),για σπορά ή φύτευση γκαζόν,δενδροκαλλιέργειες και πολλά ακόμη.

Άμμος με κόμποστ.Ποσοστό ανάμιξης 50% - 50%.Αυτό το μίγμα χρησιμοποιείται για την βελτίωση συνεκτικών/φτωχών σε θρεπτικά συστατικά χωμάτων με σκοπό την άμεση βελτιωσή τους.

ΑΜΜΟΣ / ΚΟΜΠΟΣΤ.

Ποσοστό ανάμιξης 50%-50%.Υλικό το οποίο παράγουμε με σκοπό την βελτίωση συνεκτικών-φτωχών σε θρεπτικά συστατικά χωμάτων.Ιδανικό μίγμα για όποιον θέλει να βελτιώσει το ήδη υπάρχον χώμα στο κήπο του.Για βέλτιστα αποτελέσματα απλώνουμε το μίγμα πάνω από το χώμα και φρεζάρουμε.

ΟΙ ΜΕΓΑΣΑΚΟΙ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΒΙΔΑ ΚΑΙ ΑΔΕΙΑΖΟΥΝ ΑΠΟ ΕΜΑΣ.

 

Κόμποστ απο γεωργικά υπολείμματα.Εξαιρετικό προιόν που μπορεί να χρησιμοποιηθεί σχεδόν παντού.Εξαιρετικά αποτελέσματα.Προσδίδει γρήγορη και υγιή ανάπτυξη στα φυτά.

ΚΟΜΠΟΣΤ

Πρόκειται για ένα άριστο εδαφοβελτιωτικό το οποίο προέρχεται από κομποστοποίηση.Παράγεται από γεωργικά υπολείμματα και χρησιμοποιείται σε αμέτρητο αριθμό καλλιεργειών.Μπορείτε να το προσθέσετε σαν λίπασμα σκέτο ή αναμεμειγμένο και με άλλα υλικά.

μεγασακοι με χωμα-κομποστ 50%-50%

ΧΩΜΑ / ΚΟΜΠΟΣΤ / ΑΜΜΟΣ.

Ποσοστό ανάμιξης 20%-40%-40%.Μίγμα το οποίο συνδυάζει στράγγιση αλλά και επαρκή εμπλουτισμό.Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε σε παρτέρια,σε δενδρώδεις καλλιέργειες,σε γκαζόν και γενικότερα οπουδήποτε χρειάζεστε ένα εμπλουτισμένο αλλά και εξτρά αφράτο χώμα.

 

χωμα πληρες για γλαστρες και οχι μονο

ΠΛΗΡΕΣ ΜΙΓΜΑ

Μίγμα το οποίο παράγεται για την βέλτιστη στράγγιση, τον άρτιο εμπλουτισμό των φυτών,αλλά και για την υγιή ανάπτυξη αυτών.Χρησιμοποιείται ευρέως σε ταρατσόκηπους καθώς είναι εξαιρετικά ελαφρύ.

ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΜΕ ΓΕΡΑΝΟΦΟΡΑ ΟΧΗΜΑΤΑ

 

μεγασακοι με μιγμα χωματος-αλογισιας κοπριας

ΧΩΜΑ / ΑΛΟΓΙΣΙΑ ΚΟΠΡΙΑ

Μίγμα χώματος με αλογίσια κοπριά σε ποσοστό ανάμιξης 50%-50%.Αφράτο,με εξαιρετική στράγγιση.Ιδανικό για καλλιέργεια πατάτας.

χωμα ιδανικο για παραθαλασσιες εφαρμογες

ΜΙΓΜΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΘΑΛΑΣΣΙΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ

Εξαιρετικό μίγμα,ιδανικό για παραθαλάσσιες φυτεύσεις ή για περιοχές που ποτίζουμε με υφάλμυρο νερό.Η ειδική του σύσταση το βοηθάει να δεσμεύει αλάτι καθιστώντας εφικτή την υγιή ανάπτυξη των φυτών!

κομποστ με προσμιξη ζεολιθου

ΚΟΜΠΟΣΤ / ΖΕΟΛΙΘΟΣ

Ιδανικό μίγμα για λίπανση και υγιή ανάπτυξη των καλλιεργειών.Συμπληρώνουμε επιφανειακά στα φυτά ή φρεζάρουμε με το ήδη υπάρχων χώμα.

Ποιοτικά και οικονομικά…